جهاد علمی

رهبر معظم انقلاب: تنها راه رسیدن به اقتدار، جهاد علمی است

جهاد علمی

رهبر معظم انقلاب: تنها راه رسیدن به اقتدار، جهاد علمی است

جهاد علمی

خدایا، به میدان مبارزه آمدم، با دشمنانی قوی که دولت های بزرگ پشتیبانشان بودند پنجه درافکندم؛ در حالی که از ضعف مادی خود آگاهی داشتم، اما به اسلحه شهادت مجهز شدم و با قدرت و ایمان و عشق به میدان آمدم، عظمت روح را بر فرق ماده کوبیدم، و از جان خود گذشتم تا از قید و بند های مادی آزاد گردم ...

haghgoo.am@gmail.com

آخرین نظرات
نویسنده

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

محمد امین حقگو: شبکه‌های اجتماعی اینترنتی امروزه فضای تعاملاتی جدید و بستری فراتر از حوزه‌های ارتباطات سنتی فراهم آورده‌اند. این شبکه‌ها، با ارائه مفهومی نوین از زندگی مجازی و شبکه‌ای، به عنوان جامعه سایبری، با بنیان‌های فرهنگی و معنایی متفاوت، با معادلات جامعه غیر مجازی، پدیدار شده‌اند. برای شناخت و تدبیر راه‌های مواجهه با این پدیده، شناخت تأویلی از اعماق فرهنگی فضای مجازی ضروری است؛ زیرا مواجهه با شبکه‌های اجتماعی بدون شناخت بنیان‌های معرفتی روابط جاری در آن‌ها مانند مواجهه با سایه‌ها خواهد بود. شبکه‌های اجتماعی، در تعریف کلی به سایت ‌هایی اطلاق می‌شود که با مشارکت کاربران و محتوای تولیدشدة آنان پیش می‌رود (تردی نیک، 2006). شبکه‌های اجتماعی شکلِ جدیدی از همکاری و تعامل را در اغلب جنبه‌های قابل تصور رفتار انسانی شکوفا ساخته‌اند و ما در آغاز راه شناسایی پتانسیل‌های تعاملات اجتماعی تکنولوژی ‌محور هستیم (هانسن، 2010 .( سایت‌های شبکه‏ (سازی) اجتماعی به کاربران اجازه می‌دهد تا با تنظیم پروفایل شخصی خود هویتی آنلاین بسازند. کاربران، با ایجاد مجموعه‌ای از عناصر چندرسانه‌ای، به تعامل با دوستان (ارتباطات) فعلی و برقراری رابطه‌های جدید می‌پردازند (مک لوگ لین،2007).

برای مشاهده متن کامل و دانلود فایل به ادامه مطلب بروید ...

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۹۵ ، ۱۸:۱۲
محمد امین حقگو

عنوان مقاله: بررسی فرصت ها و راهکار های تقویت فرهنگ ایرانی - اسلامی در فضای مجازی

نویسنده: محمد امین حقگو

پذیرفته شده در دومین کنفرانس ملّی آینده پژوهی جمهوری اسلامی ایران با رویکرد فناوری اطلاعات و ارتباطات

چکیده:

امروزه اهمیت فضای مجازی و به خصوص هویت فرهنگی حاصل از آن بر کسی پوشیده نیست. شدت این اهمیت به قدری است که فضای مجازی به عنوان زندگی دوم انسان ها شناخته می شود و هویت فرهنگی شکل گرفته در آن بر آینده جوامع تأثیر به سزایی خواهد داشت. به همین جهت با توجه به فضای گفتمانی شکل گرفته در فضای مجازی، اهمیت یافتن راهکار هایی برای  تقویت فرهنگ ایرانی-اسلامی در فضای مجازی دو چندان می شود.

تحقیق حاضر به روش توصیفی-تحلیلی با رویکرد تحلیل محتوا صورت گرفته و هدف کاربردی را به دنبال دارد. یافته ها و نتایج این تحقیق نشان داده است که محور های اصولی تقویت فرهنگ در فضای مجازی، سیاست گذاری، سرمایه گذاری، تصمیم گیری و هماهنگی در فضای مجازی است و باید مدیران و مسئولان مربوط با حمایت های خود و رویکردی جهادی، زمینه را برای تقویت و تولید محتوای فاخر فراهم کنند.

برای دانلود مقاله به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...

برای دانلود مقاله به ادامه مطلب مراجعه نمایید ...

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۹۵ ، ۱۵:۴۹
محمد امین حقگو